Wij zoeken .....

 

Nederlandstalige schippers voor de begeleiding van onze zeilvakanties en/of weekends en dagtochten.

  • Profiel :

U beschikt over de noodzakelijke vaarbewijzen, VHF-certificaat en ervaring met zeil-of motorjachten.

U bent sociaal en kan goed communiceren.

U kan en wil zich op regelmatige basis vrijmaken voor begeleiding van één van onze activiteiten. De periodes wanneer u beschikbaar bent, worden onderling afgesproken.

Voor de zeilvakanties : U bent Nederlandstalig en beheerst ook voldoende de Franse of Engelse taal om te kunnen communiceren met het lokale havenpersoneel.

U vaart met boten die wij u ter beschikking stellen.

 

  • Wat bieden wij u :

Een correcte vergoeding en aangename (bij)verdienste terwijl u uw hobby uitoefent

 

  • Hoe contact nemen ?

U neemt best contact op per email met een korte beschrijving van uw vaardigheden, ervaringen en certificaten : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Partners die een deel of geheel van hun aanbod wensen aan te bieden via ons concept.
 

Wat kan Blue Ray u bieden ?

U spreekt via Blue Ray een brede waaier aan van geïnteresseerden die vaak al een andere activiteit via Blue Ray hebben geboekt. Door 'kruisbestuiving' (mensen die bijvoorbeeld eerst een 'initiatie' nemen en daarna een andere activiteit of ander vaargebied uitzoeken) komt uw eigen activiteit logisch, vloeiend en makkelijk aan bod als vervolg-activiteit. Hiermee kan u uw zaken  via Blue ray mede ontwikkelen en nieuw kliënteel aantrekken.

Wij werven klanten via sterke en gerichte marketingacties en kunnen u een breed mail- en klantenbestand aanbieden van contacten die interesse hebben in vrije tijd, gelinkt aan varen en watersport, exact uw doelgroep.

Interesse ? Neem vrijblijvend contact op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.