Cadeaubon

Cadeaubon Blue Ray

Wil je vriend, vriendin, partner, kennis of familie verrassen voor verjaardag of een andere speciale gelegenheid. Schenk hem of haar een Blue Ray cadeaubon. Je kiest zelf het bedrag. De cadeaubon blijft 1 jaar geldig en zijn waarde wordt afgetrokken van het bedrag van de gekozen activiteit (zeilinitiatie, zeilcruise, verhuur, ...).

Iemand verrassen ? Cadeaubon bestellen ?

Je stuurt ons een email met jouw naam en adres. Wij sturen je verder de nodige gegevens om het door u geschonken bedrag  over te schrijven op onze rekening met vermelding 'Cadeaubon Blue Ray'. Wij sturen je per email een PDF-cadeaubon met uniek nummer en met vermelding van jouw naam. Jij drukt de cadeaubon af of stuurt hem per email aan de persoon die je wil verrassen.

Cadeaubon ontvangen ? Hoe een activiteit boeken met cadeaubon ?

Je boekt een activiteit op dezelfde manier als beschreven onder de betreffende activiteit, maar je trekt zelf de waarde van de cadeaubon af van je boeking - of inschrijvingsgeld. Je vermeldt het unieke nummer van de cadeaubon bij inschrijving. De schenker krijgt een email met het bericht dat de cadeaubon werd gebruikt.