Blue Ray : Arrangementen met schipper/kapitein

  • zorgeloos eilanden ontdekken op een unieke manier, oases van rust, weg van het overvolle en stresserende vasteland.
  • ecologisch verplaatsen zonder files - compleet relaxed
  • elke dag een andere ligplaats, een andere omgeving, een andere ontdekking
  • een stadje ontdekken, een langere wandeltocht, fiets of vespa huren, cultuur of gastronomie.... of misschien gewoon lekker in de zon en een duik in het water. Alles kan, niets moet.
  • geen zeilvakanties (daar ligt de nadruk op vaak langere zeilperiodes), wel vakanties met een zeilboot: de vakantie en de bestemming hebben prioriteit, niet het zeilen op zich.

Voor wie ?

Voor iedereen en alle leeftijden, geen zeilervaring verplicht.  Voor wie wil, kan tijdens de vakantie al wel een stukje zeilkennis opdoen, een handje meehelpen en zelf de boot besturen en daarnaast ........ uiteraard volop genieten.

Voor een gezelschap met één of meerdere zeilers met beperkte ervaring. De zeilvaardigheden kunnen worden bijgeschaafd en u geniet tegelijk van een fantastische vakantie.

Voor ieder wat wils - voor zowel de avontuurlijke, sportieve en actieve vakantieganger als voor genieters van rust, natuur, lokale cultuur en gastronomie.

Bovendien organiseren wij :

  • Weekendje weg en ééndaagse tochten in België en Nederland. Even er heerlijk tussenuit, dicht bij huis. Voor zeilers- en niet-zeilers; Enkel op last-minute basis (maximaal 1 week voor elk 'zeilbaar' weekend). Interesse ? Schrijf je in voor onze Newsletter.
  • Zeilinitiaties, specifieke opleidingen of oefentochten  voor geïnteresseerden in de zeilsport als vrijetijdsbeleving of hobby. Interesse ?  Schrijf je in voor onze Newsletter.
  • Evenementen & incentives voor bedrijven. Interesse ? Contacteer ons via het contactformulier.
     

We zijn fan van het ultieme vrijheidsgevoel. Wie op zoek is naar een budgetvriendelijk trailerbare zeiljacht, adviseren we graag.

 

Alvast veel surfplezier !

Voor meer info : Contacteer ons via het  contactformulier of via :

 

 

 

 

Blue Ray Yachting Benelux

Krekelstraat, 92                                                                               

B-9630 Zwalm (België)

T. ++ 32 (0)477 - 33 69 62                                                              

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact : Jan Verbruggen